Home News

Яку плиту вибрати? Індукційна, електрична чи газова варильна панель є кращим варіантом?

21.12.2022

Для того, щоб відповісти на це питання, слід спочатку ознайомитися з характеристиками кожного розчину. Подробиці про варильні поверхні можна знайти в статті нижче.

Яку плиту вибрати?  газова варильна панель

Як вибрати розмір плити?

Ремонтуєте свою кухню і шукаєте правильну варильну панель? Вам цікаво, стандартна газова плита чи інша, більш сучасна, буде кращим варіантом? Рекомендуємо ознайомитися з характеристиками кожного представленого на ринку рішення. Тоді виберіть варіант, який відповідає всім вашим очікуванням.

Нагрівальні плити — які бувають види?

Вас цікавлять нагрівальні плити, але ви не знаєте, яке рішення обрати? Якщо ви хочете бути впевнені, що в кінцевому підсумку купите найкращий для вас варіант, обов’язково перевірте, які типи варильних поверхонь зараз доступні на ринку та чим вони відрізняються.

  • Найпопулярнішою плитою є, звичайно, газова плита. Це рішення, оснащене газовими пальниками, яке на даний момент є найдешевшим як в покупці, так і в експлуатації. Крім того, на такій плиті можна швидко і легко регулювати температуру. Якщо ви зупинили свій вибір на газовій плиті, обов’язково підключіть достатню вентиляцію на кухні. Варто звернути увагу на моделі газових плит, оснащені спеціальним захистом від пилу. Завдяки цьому газ буде автоматично перекриватися, коли полум'я випадково згасне.
  • Також на ринку є електричні плити, які оснащені конфорками у вигляді нагрівальних плит. Найчастіше це спіральні обігрівачі, які покриті відповідним шаром чавуну. Управління нагріванням плит здійснюється стандартними ручками. Електричну плиту важче підтримувати в чистоті, оскільки вона не має однорідної рівної поверхні.
  • Стеклокерамічні плити — це плоскі та сучасні рішення, які виготовлені з високоякісної кераміки. Під поверхнею розташовані електричні спіралі або галогенні лампи. До переваг таких плит відноситься висока теплопровідність. На рівній поверхні розташовані зони нагріву, які нагріваються під час готування. Решта поверхні — за межами цих полів — залишається прохолодною. Тому немає ризику випадково обпектися. Стеклокерамічні плити оснащені додатковими кнопками, блокуванням від дітей або таймером. Більш дорогі пристрої можуть мати додаткові датчики або автоматичне приготування, завдяки чому склокерамічна плита забезпечить домочадцям більший комфорт під час використання.
  • Великою популярністю користуються і індукційні плити. В основі цих моделей, як правило, лежать сучасні енергозберігаючі технології. Така пластина нагрівається електромагнітною індукцією, а отже, змінним електромагнітним полем. Тепло виділяється лише на дні каструлі, а не на всій поверхні плити.

Яку плиту вибрати? Індукційна, електрична чи газова варильна панель є кращим варіантом?

Расчет высокопрочных болтов на растяжение

Особенности расчета на прочность элементов, ослабленных отверстиями под высокопрочные болты:
При статической нагрузке, если ослабление менее 15 °/о, расчет ведется по площади брутто А, а если ослабление больше 15 %—по условной площади Лусл = 1,18 Ап.

Монтажные стыки

Монтажные стыки делают при невозможности транспортирования элементов в целом виде.
Монтажные стыки для удобства сборки устраивают универсальными: все прокатные элементы балки соединяют в одном сечении.

Проверка прочности

Проверка прочности сечения на опоре балки по касательным напряжениям:
Балочной клеткой называется система перекрестных балок, предназначенная для опирания настила при устройстве перекрытия над какой-либо площадью.
rss